maanantai 17. syyskuuta 2018

** Parhaat paikat viedään nyt - Ilmoittautumiset kevään 2019 huipputapahtumiin **


Ilmoittautuminen Leviöiden kevään kursseille alkaa perjantaina 21.9. Nyt nopeat syövät hitaat, sillä paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

TOIMI NÄIN:
1.     Tutustu alla olevaan kurssitarjontaan ja päätä mukanaolosta
2.     Suorita sitova varausmaksu 21.9.–5.10. seuran tilille alla olevien ohjeiden mukaan
3.     Lähetä tosite varausmaksun suorittamisesta sähköpostilla leviat531@gmail.com

TARKEMMAT TIEDOT:
Kevätkaudelle 2019 seuralle on suunniteltu kurssitarjontaa Pohjois-Norjassa Tamokin ja Lyngenin alueella oheisesti:
1.     Lumiturvallisuus-1, max 8 osallistujaa  - Tamok 4.-6.4.2019, hinta 205€/hlö (sis. majoituksen) 
2.     Vapaalaskijan jäätikkötaidotmax 7 osallistujaa - Lyngen 3.-5.5.2019, 390€/hlö (ei sis. majoitusta)

Tamokissa toteutetaan 4.-6.4. suomalaisen Finlav-koulutusjärjestelmän mukainen Lumiturvallisuus-1 (lutu-1) kurssi. Kurssi soveltuu harrastusta aloitteleville, mutta myös kokeneille kertaajille. Ennakkovaatimuksena kurssille on kohtalainen laskutaito sekä omat päiväretki- ja skinnausvälineet. Lumivyöryvarusteet tulevat kouluttajan puolesta; omat varusteet suotavia. Kurssin kouluttajina Eeva Mäkelä/Kai Lehtonen. Kurssiminimi 5, maksimi 8 hlö. Seuran kurssihinta 205€ /hlö. Majoitus Tamokdalenin Husetissa kuuluu hintaan. 

Lutu-1 kurssi on loistava tilaisuus oppia lumiturvallisuustaitoja samalla tutustuen ohjatusti Norjan laskumaastoihin. Ensimmäinen kurssipäivä on iltapäivän mittainen lumivyörypelastusharjoitus. Kurssin kaksi viimeistä päivää ovat retkipäiviä Tamokin/Nordkjosbotnin maastoissa lumiturvallisuustaitoja harjoitellen. Vastaavaa kurssin toteutuspaikkaa ja räätälöityä ohjelmaa ei ole tarjolla muille kuin Leviöiden jäsenille - varsinkaan tähän hintaan!! 

Vapaalaskijan jäätikkötaidot -kurssi järjestetään 3.-5.5. Lyngseidetissä.Kurssilla opetellaan jäätiköllä liikkumista ja pelastamista vapaalaskijan näkökulmasta. Ennakkovaatimuksina lumiturvallisuustaidot ja hyvä laskutaito, sekä omat lasku- ja lumiturvallisuusvarusteet. Jäätikkövarusteet tulevat kouluttajan puolesta. Kouluttaja Eeva Mäkelä. Kurssiminimi 4, maksimi 7 hlö. Seuran kurssihinta 390e /hlö. Majoitus ei kuulu hintaan. 

KOULUTTAJAT:

Eeva ja Kai ovat olleet kehittämässä Finlav-järjestelmää ja Suomen huippuja sarallaan. Lumiturvallisuuskoulutusten lisäksi molemmat toimivat seikkailukasvatuksen lehtoreina Humakissa. Tarkemmat tiedot kouluttajista ja kurssien sisällöstä www.lumivyory.fi ja www.adventurepartners.fi 


ILMOITTAUTUMINEN JA VARAUSMAKSUT: 

Ilmoittautuminen kursseille alkaa 21.9. ja päättyy 5.10. Paikat menevät nopeimmille. 

Lutu-1 tai Vapaalaskijan jäätikkötaidot -kursseille voit ilmoittautua maksamalla varausmaksun 50e Vapaalaskuseura Leviät ry:n tilille FI30 5641 0820 0708 80 . Maksun viestiin oma ja kurssin nimi. 

Maksettuasi lähetä tosite maksusta sähköpostitse leviat531@gmail.com

Jos osallistut molemmille kursseille, varausmaksu on 100e. Loput kurssien hinnasta laskutetaan noin kuukausi ennen ko. kurssin alkua. 

Varausmaksu palautetaan vain, jos osallistujia ei ole riittävästi. Jos kurssi jolle ilmottaudut on ehtinyt täyttyä, varausmaksun turvin olet jonossa; jos paikkoja ei vapaudu, varausmaksu palautetaan. 


MUUTA TÄRKEÄÄ TIETOA: 
Kun kurssipaikat on saatu täytettyä, myöhemmin avautuu ilmoittautuminen pelkkään majoitukseen Tamokdalenin viikonloppuretkelle 4.-6.4. (12 paikkaa). 

Majoitus tarkoittaa Tamokin Husetia, tänä kesänä remontoitua vanhaa koulua, josta löytyy petipaikkojen lisäksi peseytymistilat ja iso yhteiskeittiö sekä joenvarresta rantasauna. Tamokin laaksossa on loistavat offarimahdollisuudet ja Husetin pihalta nousee hiihtohissi puurajaa, josta voi edelleen skinnailla tuntureille.
Seuran vuosikokous on joulukuun alussa ja perinteinen Ruotsin reissu järjestyy toukokuussa yhteistyössä Levi Ski Clubin ja Alppikoulun kanssa. Stay tuned! 

Rakkain terveisin /med bästä hälsningar 
Vapaalaskuseura Leviät ry:n hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.